Arenanytt - Nyheter i Catena Arena

Publicerad: 2023-08-04
På måndag är Dagens lunch i Arenarestaurangen tillbaka och hockeysäsongen hägrar framöver. Här är några uppdateringar som du kommer att märka i ditt besök i Catena Arena framöver.

Dagens lunch i Arenarestaurangen är uppskattat av många och serverar i snittt cirka 200 gäster varje dag. På måndag öppnar lunchserveringen igen efter sommaruppehållet och då kommer du som gäst att märka av ett par skillnader jämfört med tidigare. 

Dagens buffémeny och salladsbuffén finns kvar i samma format, men med ökad kvalitet i råvaror och komponering. En nyhet är att det nu även ingår soppa i buffén varje dag. Som vanligt ingår även måltidsdryck, kaffe/te och kaka. En annan nyhet är möjligheten att beställa arenans räkmacka för 225 kronor. 

Som en följd av dessa uppdateringar kommer priset på Dagens lunch att justeras till 139 kronor. För dig som är medlem/säsongskortsinnehavare kommer det att kosta 129 kronor.

Den så kallade Klackbaren, som ligger bakom ståplatsläktaren, får ett ansiktslyft och kommer att se lite annorlunda ut framöver. Ytan kommer att förstoras och utseendet ska förbättras. Klubben arbetar tätt med supporterrådet för att få denna yta så bra som möjligt. På grund av denna ombyggnation kommer denna yta inte att vara öppen under ispremiären på tisdag 8/8. 

Efter feedback från partners kommer borden och stolarna på Terrassen uppdateras för att att förbättra siktlinjen. Du som gäst kommer att sitta mer upphöjt än tidigare för att bättra kunna se hela isen. Dessutom kommer VIP-entrén att flyttas. Numera kommer den att gå via Arenatorget. 

Klubbstolsytan i Arenarestaurangen kommer att piffas till och uppdetaras med ny inredning. Det kommer nya bord och stolar samt en yta med loungemiljö.

Cavabaren på Loftet har fram tills nu varit en öppen yta. För att förbättra konferensmöjligheten på ytan kommer den att glasas in. 

Avslutningsvis blir det nya möbler i arenans foajéer för fler och större sociala möjligheter. 

Rögle BK
Huvudpartners
Statistikleverantör app