Strafförlust för J20 i premiären

Publicerad: 2023-09-02
Rögle J20 föll efter straffar i seriepremiären borta mot Växjö. Detta efter att de grönvita tappade ledningen sent i matchen.

Under lördagseftermiddagen var det dags för Rögle J20 att inleda tävlingssäsongen i J20 Nationell Södra 2023-24 borta mot Växjö.

Efter tre mål av Simon Zether samt ett var av Isac Nielsen, Oliver Cassensten och Felix Nilsson hade de grönvita en komfortabel 6-2-ledning med tio minuter kvar att spela. Då trampade smålänningarna på gasen och gjorde fyra mål inom loppet av drygt sex minuter och kom ikapp till 6-6.

I straffläggningen satte Växjö sin tredje straff medan gästerna inte lyckades hitta nät och Rögle J20 fick nöja sig med en poäng i premiären.

Rögle J20 inleder säsongen med sex raka bortamatcher. Härnäst väntar Linköping fredagen 8 september.