Rögle presenterar Bandyklubben – en ny Youtube-serie

Publicerad: 2024-06-14
Bandyklubben
Rögle öppnar upp dörren för fans och följare för att komma närmare. Häng med bakom kulisserna i Youtube-serien Bandyklubben.

Undrar du vad som händer innanför väggarna i Rögles omklädningsrum? Hur ser det ut när en ny spelare kommer till klubben? Vilka är personerna i och runt laget? Nu ska vi hjälpa dig ta reda på det. I en ny serie på Youtube kallad Bandyklubben tar vi dig bakom kulisserna och får följa spelare och aktuella händelser runt Rögles herrlag. 

– Det är väldigt roligt att ha startat igång den här serien. Det finns många storys att berätta och vi vill att alla som redan följer Rögle ska få en inblick i sitt favoritlag. Men vi vill också fånga upp nya följare och fans till klubben. Att bli mer transparenta och dela med oss vad som händer på en daglig basis ska bli väldigt kul att få göra, säger Peter Ekholm, kommunikationsansvarig i klubben.

Rögles media team kommer följa laget mer med kamera och mikrofon under kommande säsong. Och har redan börjat. I det första avsnittet får ni följa med på herrlagets uppstart och träffa nyförvärvet Calle Själin när han för första gången sätter foten på skånsk mark som Rögle-spelare. Anton Toft från Rögles mediateam kommer främst att följa laget på nära håll. 

– Det är lite på tiden att vi drar igång det här. Det ska bli väldigt roligt att vässa bevakningen runt laget ytterligare och låta fansen komma ännu närmare. Jag älskar själv att titta på den här typen av program och fastnar lika hårt varje gång, säger Anton Toft. 

Bandyklubben kommer sändas unikt på Youtube. För att inte missa något avsnitt i serien se till att prenumerera på kanalen och få pushnotiser varje gång en ny episod släpps. Nedan ser du premiäravsnittet i sin helhet.

Rögle BK
Huvudpartners
Statistikleverantör app