Terrassborden får ett lyft

Publicerad: 2023-08-29
Nu lyfter vi Terrassborden uppe på Loftet. Högre stolar och högre bord kommer att ge bättre siktlinjer kommande säsong.

En av nyheterna i Catena Arena säsongen 2022-23 var Terrassborden på Loftet, den nya våningen i arenan. Borden bokades upp snabbt och var fullbokade över hela säsongen. 

Till kommande säsong har Rögles marknadsavdelning lyssnat noga på feedback från partners. Ett önskemål rörande Terrassborden har varit att komma lite högre upp för att få ännu bättre vy mot isen och lite mer distans till Röglesoffan nedanför. 

Tack vare denna feedback kan Rögle nu stolt presentera nya och förbättrade Terrassbord inför säsongen 2023-24. De nya borden är cirka tio centimeter högre och de nya stolarna går att höja och sänka samt snurra. 

– Vi strävar alltid efter att göra saker lite bättre hela tiden, vilket blir lättare när vi får konstruktiv feedback från våra partners. Denna förbättring av Terrassborden kommer att ge en bättre upplevelse och en redan häftig vy blir ännu mer spektakulär, säger Rögles kommersiella chef Kari Litmanen. 

Inför säsongen finns fortfarande ett fåtal lediga bord kvar. Borden säljs över hela säsongen och är ett fantastiskt sätt att uppleva god mat i kombination med hockey i toppklass. Perfekt för att bygga relation med kunder såväl som kollegor. 

Kontakta Kari Litmanen om du och ditt företag är intreserade.

Kari Litmanen

[email protected]

073-366 31 33

Rögle BK
Huvudpartners
Statistikleverantör app