Peterson och Bengtsson till Tre Kronor

Publicerad: 2024-10-28
Sam Hallam, förbundskapten för Tre Kronor, har tagit ut truppen som samlas för att delta i Karjala Tournament i Karlovary Vary, Tjeckien och Helsingfors, Finland, 7-10 november. Då tar Rögles Anton Bengtsson och Jacob Peterson plats i truppen.

Efter matchen mot Färjestad på hammais är det dags för säsongens första landslagsuppehåll. Från Rögles herrlag är Anton Bengtsson och Jacob Peterson uttagna till Karajala Tournament. 

Även Rögles materialare Frederik Andersen och fysioterapeut Sven Thomsson kommer representera Tre Kronor. 

– Äntligen dags för oss i Tre Kronor att dra i gång tävlingssäsongen och få spela våra första matcher sedan VM i maj. Vi har valt att fortsätta med vårt upplägg från tidigare säsonger, där vi under de två första turneringarna för säsongen väljer att se så många spelare som möjligt. Därav har vi till den turneringen valt att enbart ta ut spelare från SHL. Den här truppen känns spännande, med ett flertal spelare som vi inte har jobbat med tidigare och som har imponerat på oss i ledarstaben under inledningen av serien, säger Sam Hallam, förbundskapten för Tre Kronor till Svenska Ishockeyförbundets hemsida. 

Hela truppen hittar ni här.

Rögle BK
Huvudpartners
Statistikleverantör app