Olivia Hilton förstärker Rögles damer

Publicerad: 2024-10-07
DAM
Rögles damer får in ett nyförvärv på backsidan. Kanadensiska Olivia Hilton är klar för spel resten av säsongen.

Inför säsongen lämnade en tilltänkt topp fyra-back i Laura Leitner, som gick till college. Nu får laget in förstärkning när kanadensiska backen Olivia Hilton ansluter.

– Vi får in en stabil tvåvägsback som är bra på skridskorna och har en bra förstapass. Det är en bra ersättare till Laura Leitner som vi tappade i somras. Vi känner oss väldigt nöjda vår backsida och truppen i sin helhet, säger tränare och sportchef Julius Bergkvist. 

Inför säsongen gick 23-åringen till österrikiska Kärnten efter fyra år i kanadesiska universitetsligan med Toronto. I Österrike blev det däremot inget spel och backen är nu glad över att ha nått en lösning med Rögle.

– Jag är verkligen exalterad över att komma till Rögle och att vi kunde hitta en lösning. Det är en klubb som jag har hört mycket gott om och det känns som att det är något riktigt bra på gång den här säsongen. Jag ser fram emot att få börja spela och se vad vi kan göra tillsammans, säger Olivia Hilton. 

I helgen inleddes säsongen för Rögles damer när de grönvita besegrade Järnbrott hemma med 6-1. 

Nästa match för damerna är på fredag hemma mot Troja Ljungby med start 18.00. Då är det Tacobuffé mellan 17-18 i Bengans. Varmt välkommen!

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA BILJETTER

Joel Nordström
Huvudpartners
Statistikleverantör app