Try out och LIU Rögle BK 2024

Publicerad: 2024-01-18
RBK DAM
Varmt välkomna på informationsträff kombinerat med Try out gällande Rögle BK LIU och Damjuniorlag

Den 29 januari bjuder vi in intresserade spelare och föräldrar till ett informationsmöte gällande vår verksamhet i Rögle BK samt vårt LIU. Detta kommer att följas upp med ett fyspass samt ispass tillsammans med tränare från Rögle BK. 

Information om LIU/LIP

Visionen för Rögle BK är att leda utvecklingen av svensk klubbishockey. Säsongen 2023–2024 startade vi tillsammans med Rönnegymnasiet en Lokal idrottsprofil inriktad hockey för flickspelare. 

Träningar bedrivs 2-3 gånger i veckan på morgonen mellan 07.30 – 09.00 och vi fokuserar mycket på individuell utveckling både på och utanför isen. Detta följs upp av våra instruktörer genom en IUP (individuell utvecklingsplan). Vi har haft ett välfungerande NIU under många år och kommer nu integrera strukturen från NIU in till LIU verksamheten. Ansvarig för LIU/LIP/NIU är Linus Karlsson och ansvarig instruktör på LIU/LIP kommer vara Tim Brithén.

Sista ansökningsdagen för gymnasiet är den 15 februari och program man kan söka för LIU är Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. 

Damjuniorlaget 

Vi har väldigt bra faciliteter i Ängelholm med tre isytor. Damjuniorlaget startade upp säsongen 2023–2024 och spelar i Södra serien. Vi strävar alltid efter utveckling och till kommande säsong vill vi ta nästa steg i utveckling med damjunior och söker därför efter spelare. Samarbetet mellan damjunior och damlag är välfungerande och Tim Brithén som är assisterande tränare i damlaget kommer vara delaktig i en del träningar för juniorlaget till kommande säsong. 

Schemat för den 29 januari ser ut enligt följande:

17.00 – 17.45Möte gällande Rögle BK och LIU i Business Lounge. 
18.00 – 18.45Uppvärmning + gym
19.15 – 20.45Ispass Catena Arena
21.00 -  Avslutning i omklädningsrum. 

Vill ni anmäla er eller veta mer, går det bra att skicka ett mejl till [email protected].

Sportchef Dam. Julius Bergkvist
Huvudpartners
Statistikleverantör app