Akademikronan – Nu kan Du stötta Rögles akademi

Publicerad: 2023-12-20
Den 28 december tar Rögle emot Oskarshamn i Catena Arena. Förutom att din närvaro under matchen hjälper till att bygga Rögle BK:s framtid, kan nu även du som privatperson aktivt bidra.

Torsdagen den 28 december tar Rögle BK emot Oskarshamn i Catena Arena. Matchen är dedikerad till vår RögleAkademi med en uttalad målsättning att få fler ungdomar från vårt egna led att nå hela vägen till våra elitlag.

Swisha valfri summa till 123 664 17 32. Swishar du minst 50 kr är du med i utlottningen av fina priser.

HELA SUMMAN GÅR OAVKORTAT TILL RÖGLES AKADEMI

Priserna som lottas ut: 

Fredag 22/12, 13.00:

  • Upplev Rögle-Oskarshamn den 28 december i en loge för sex personer inkl. middag
  • Restaurangbord i Arenarestaurangen för två personer inkl. trerättersmiddag samt biljett till Rögle-Oskarshamn den 28 december

Tisdag 26/12, 13.00:

  • Två platser till Comedy Night i Briscapos Vinbar (Paketet innehåller biljetter till stand up-showen med Martin Svensson och vänner, men även Välkomstbubbel, mingelbuffé, samt sittplatser på barhyllan under matchen Rögle-Oskarshamn 28 december
  • Signerad matchreplica

Onsdag 27/12, 13.00:

  • Två platser i Göstas inkl. femrätters meny till Rögle-Oskarshamn 28 december
  • Rundvandring med Frederik "Fidde" Andersen i arenan för fyra personer med visning av omklädningsrummen samt lunch i Arenarestaurangen

Under matchen Rögle-Oskarshamn sker liveutlottningar löpande.

Vinnare kontaktas direkt efter dragning per telefon

Om Rögles akademi

Genom att swisha en summa bidrar du till att så många barn så länge som möjligt ska kunna spela ishockey i Rögle BK och skapa ett livslångt intresse för ishockey. Vår ambition är att ge alla våra ungdomar i föreningen en bra uppfostran och rätt sociala verktyg för hela livet. 

RögleAkademin ansvarar för all ungdomsverksamhet i Rögle BK från Tre Kronor Hockeyskola, konståkning och upp till och med U15 inom 0431-området. 

Vi bedriver en breddverksamhet för ca 600 ungdomar som tränar och spelar ishockey eller konståkning i Rögle BK varje vecka. Samtliga ungdomslag tränas av heltidsanställda tränare från Rögle BK.  

–  Vi har i dagsläget 600 barn och unga som tack vare ert bidrag vid denna match har en trygg och trivsam miljö att vistas i. Där de aktiverar sig sju dagar i veckan, säger Lotta Vöcks Möller, akademianvarig i Rögle BK och fortsätter: 

– Ni gör att vi tillsammans med våra 160 ideella ledare, kan skapa de utvecklingsmiljöer som krävs för att barn och unga ska få ett livslångt intresse för sin idrott. 

Det är åttonde året Rögle arrangerar Akademikronamatchen. Vi siktar på att varje plats ska vara värd 200 kronor och att en fullsatt match inbringar 1,2 miljoner kronor till vår härliga breddverksamhet. 

BILJETTER TILL MATCHEN HITTAR NI HÄR

Rögle BK
Huvudpartners
Statistikleverantör app