Veckans juniorresultat - Tabellyft för J20

Publicerad: 2023-11-27
Efter sju raka segrar har J20 lyft i tabellen, trots att sviten bröts under söndagen. U16 fortsätter att toppa sin tabell efter två segrar, medan J18 hade det tyngre. Här är veckans juniorresultat.

J20

Rögle J20 åkte på tre matcher lång road trip där två matcher mot Örebro och en mot Färjestad stod på schemat. Laget fick förstärkning i form av duon Oskar Pettersson och Felix Nilsson. Segrar i båda matcherna mot Örebro innebar den sjätte och sjunde segern i rad. Dessvärre bröts sviten i Karlstad, men Rögle är nu uppe på en fjärdeplats i tabellen med fyra matcher kvar att spela. 

Örebro - Rögle  2-3

Målskyttar: Oskar Pettersson x2, Oliver Casselsten

Örebro - Rögle  2-8

Målskyttar: Oskar Pettersson, Joel Olerot, Gregor Biber, Axel Smeds x2, Isac Solberg, August Renemark, Felix Nilsson

Färjestad - Rögle  4-1

Målskytt: Isac Nielsen

J18

Rögle J18 ställdes mot toppkollegorna Frölunda och HV71 den gångna veckan. Dessvärre blev det två uddamålsförluster för de grönvita, som fortsatt ligger på en fjärdeplats i tabellen. J18 är fyra poäng före Linköping utanför topp fem och fem poäng bakom trean Växjö. Rögle har fyra matcher kvar att spela.

Frölunda - Rögle  3-2

Målskyttar: Melwin Högman, Lenny Giger

Rögle - HV71  1-2

Målskytt: Theo Walette

U16

Rögle U16 fortsätter att toppa tabellen efter veckans två segrar mot HV71 och Mörrum. Laget har tre raka segrar och toppar tabellen, tre poäng före Växjö på andraplatsen. 

Rögle - HV71  6-5

Målskyttar: Melvin Persson, Vidar Torstensson, Nicolai Malm x2, Mikael Kim, Måns Johannesson

Mörrum - Rögle  0-2

Målskyttar: Melwin Högman, Arvid Stolt

Joel Nordström
Huvudpartners
Statistikleverantör app